Handelsmyntet

Handelsmyntet 5, 7, 9, 11 och 13
Bostadsfastighet belägen i Högsbo

Beskrivning

Oavsett om du söker en kvadratsmart etta, en välplanerad trea eller ett radhus med egen täppa kan du hitta det du söker på Handelsmyntet i Högsbo. Här bor du nära allt du behöver, samtidigt som du enkelt tar dig in till centrum med spårvagn eller cykel. På några minuter går du till Axel Dahlströms torg – stadsdelens populära centrum för handel och service. Till Slottsskogen eller Mariaplans mysiga caféer och restauranger cyklar du på åtta minuter.

Inflyttning i kvarter 1 sker under hösten 2019 och lägenheterna söks via Boplats Göteborg. Uthyrningen av kvarter 1 kommer ske i etapper med start torsdagen den 9:e maj. ALL INFORMATION OM HANDELSMYNTET HITTAR DU HÄR.

Lägenheterna hyrs ut via Boplats Göteborg, för att söka klicka här.

Kvarter 2 och 3 som innehåller ytterligare 118 lägenheter hyrs ut av
Svanström Fastigheter under hösten 2019 och våren 2020.

Fastighetsbeteckning

Järnbrott 64:7

Adress

Handelsmyntet 5, 7, 9, 11 och 13
414 81 Göteborg

Objektsinformation

55 bostadslägenheter, 1-4 rum & kök, 27-76 kvm samt 3 radhus, 96 kvm.

Övrigt

Handelsmyntet består av tre småskaliga kvarter med moderna bostäder i form av 173 lägenheter varav 9 radhus. De nybyggda hyresrätterna på Handelsmyntet finns tillgängliga via Boplats fr.o.m. början av maj och är inflyttningsklara från oktober/november 2019.

Genomgående präglas bostäderna av gedigna material – ekparkett i vardagsrum, kök och sovrum och klinker med golvvärme i badrummen. När du väl flyttat hit har du tillgång till det stadsmässiga kvarterslivet och till gröna och mysiga gårdar. Allt för att du ska känna dig som hemma i Högsbo!